top of page

EEN PUP VAN FU DOGS...

Zoals eerder vermeld, zijn wij lid van de SBTCN en conformeren wij ons aan het fokreglement van de SBTCN. In dit fokreglement zijn zaken als welzijn, gezondheidsaspecten en andere gedragsregels vastgelegd die men moet naleven om zich clubfokker te mogen noemen.

 

Bij het fokken van de Staffordshire Bull Terriër streven we naar een gezonde hond met het juiste karakter waarvan zowel de uiterlijke kenmerken als ook fysieke mogelijkheden binnen de rasstandaard passen. We fokken uitsluitend met ouderdieren vrij danwel genetisch vrij zijn van  L2-HGA en HC, daarnaast verkopen we onze pups uitsluitend als huishond.

 

Onze pups groeien op in onze huiskamer. Ze mogen het nest verlaten als ze minimaal 7 weken zijn. De pups worden verkocht met een koopovereenkomst, zijn gechipt, ingeënt en ontwormt en bezitten een Europees Dierenpaspoort en een, door de Raad van Beheer uitgegeven, stamboom.

 

Heb je interesse in een Staffordshire Bull Terriër pup van Fu Dogs, dan nodigen we je uit voor een bezoek aan onze kennel. Tijdens het bezoek kunnen we wederzijds een indruk van elkaar opdoen en komen eventuele vragen en onze voorwaarden aan bod. Pas na een bezoek aan onze kennel zullen we al dan niet overgaan tot het reserveren van een pup.

bottom of page